neděle 11. října 2009

Klokani denik V.

Sydney je obrovske a rusne. Ale nechvata. Ne tolik jako Praha.
Trznice se zeleninou rusna je. Abyste se dostali od obleceni k zelenine, musite par lidem naznacit [nejmin je prizabit jednim z okolo prodavanych predmetu] ze musi trochu uhnout.
Do trznice jsme si sli koupit take rybu. Moc jich tam ale nemeli. Soude podle oderu se vetsina z nich rozlozila nez jsme prisli.
Na ulici lezela polozena kytara a klobouk s penezi - nestrezeno, nehlidano a kolem plynou davy. Pry se tu kradou jen bicykly, coz pry delaji Brazilci.
Kdyz vam nad hlavou letaji netopyri velci jako kachny, zarucene vam to nebude ze zacatku prijemne.
V rozlicnych zatokach se pohupuji milionarske jachty a kousek za nimi sedi rybari vsech narodnosti - socialni smir v praxi. Jak to tu maji se zavisti jsem se nemel koho zeptat.
Sydney je kosmopolitni, mezi asiaty obcas probleskne zluta hlava skandinavce ci kudrny cernocha. Australane [ti co jsou jejich rodiny v Australii alespon 50 let] chodi patrne kanalama [vsak vite, byli zli na Aborigince].

2 komentáře:

Mauglí řekl(a)...

JÁ TO TADY ZBOŽŇUJU...PÁR ŘÁDEK A KOLIK TOHO V NICH JE. KRÁSNÝ...A VŮBEC MI NEVADÍ TEN ZAPNUTEJ CAPS LOCK...TY SI HO ZASLOUŽÍŠ!:)

Duchy řekl(a)...

Ale no tak, snad nebude tak zle, mam na to jen malo casu a na vetsinu zajimavych veci si za pocitacem nevzpomenu, takze to opravdu neni zadna kvalita